Novým obchodním ředitelem společnosti NetDirect s.r.o. je Daniel Lefenda [Tisková zpráva, 1. 9. 2010]

Ostrava, 1. 9. 2010 – Společnost NetDirect s.r.o. má od 1. září 2010 nového obchodního ředitele. Je jím Daniel Lefenda, který dosud působil jako Country Service Delivery Manager v Home Credit International.

Daniel Lefenda, nový obchodní ředitel společnosti NetDirect        Daniel Lefenda za svou dosavadní kariéru vystřídal několik manažerských pozic ve sféře SW/IT v ČR i v zahraničí. Jako projektový manažer řídil implementace a integrace ERP systémů, podílel se na projektech na bázi Oracle, SAP, Baan, aj. pro General Motors, T-Mobile Austria, VW a další.

V NetDirectu bude Daniel Lefenda zodpovědný za obchodní oddělení společnosti. Jeho prvním úkolem bude zefektivnění chodu této sekce firmy a následně má ambici iniciovat narůst tržního podílu klíčových produktů NetDirectu, jimiž jsou e-shop platformy ShopCentrik a FastCentrikCMS MediaCentrik.

S ohledem na jeho bohaté mezinárodní zkušenosti lze očekávat, že Daniel Lefenda bude pro další rozvoj NetDirectu velikým přínosem.

______________________________________

Společnost NetDirect s.r.o. patří mezi nejvýznamnější dodavatele e-business aplikací na českém trhu. Firma se orientuje na tvorbu systémů pro internetové obchody a redakčních systémů pro www prezentace. NetDirect staví řešení na vlastních produktech ShopCentrik® – profesionální internetový obchod na míru, FastCentrik® – velký e-shop za malé peníze do 24 hodin, určený pro segment menších firem a živnostníků, a MediaCentrik® – tvorba www stránek, portálů a CMS.

Kateřina Spáčilová, vedoucí marketingového oddělení
e-mail: katerina.spacilova@netdirect.cz